Mies Mammutin takana

Kirjoittaja on 44- vuotias keskisuomalaistunut mies Keski-Pohjanmaalta. Olen ehtinyt tähän menneessä tehdä jo suhteellisen pitkän uran opetustehtävissä toisella asteella ja joka jatkuu toistaiseksi. Laajassa spektrissä kiinnostuksen kohteina ovat mm. talous, tiede, politiikka, yhteiskunta, yrittäjyys ja kulttuuri.

Harrastuksista rakkain on kuntosali ja heti perään vähemmän kiinnostavat liikuntamuodot. Musiikin puolella sydäntä on lähellä ensisijaisesti metallimusiikki, jonka löysin Iron Maidenin avustamana vuonna 1984. Myös taidemusiikin saralta jazz & proge aina mainstream- poppiin soivat tilanteesta riippuen. Laadukkaat elokuvat ja sarjat sekä hyvä lukeminen toimivat myös aina. Lasten viikoittainen kuskaaminen harrastuksiin joka toinen viikko vaatii myös harrastuneisuutta ja ehkäpä tämän blogin myötä myös kirjoittamisen voi laskea harrastukseksi.

Elämäni yksinkertaistamiseen ja säästämisen ihanuuteen havahduin vasta vuonna 2013, jolloin törmäsin Antti Rinta-Lopin jo edesmenneeseen loistavaan Saituri- blogiin sekä sen suosion jälkimainingeissa ilmestyneeseen kirjaan. Tätä ennen olin harrastanut “sijoittamista” huonolla menestyksellä vaiheittain aina 2000- luvun alun teknokuplasta alkaen. Havahtumisen jälkeistä, vastatallattua polkua lukija voi seurata blogissani.

 

         

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s