Hyvät kaupat

discount-3067848_1280

Turhan kulutuksen vähentäminen ja menojen karsiminen ovat kiinteä osa vaurastumista. Silti kaikilla meillä on tarpeita myös kuluttaa, enemmän tai vähemmän. Kun eteen tulee tilanne, että jotain tärkeää täytyy hankkia, siitä ei kannata maksaa ylimääräistä.

Kuluttujamarkkinat ovat pullollaan huonoa palvelua, kalliita hintoja, arvotonta laatua, jopa suoria vedätyksiä. Joskus kuitenkin tulee vastaan myös hyviä tarjouksia, jotka tarpeen vaatiessa kannattaa hyödyntää. Listaan tälle sivulle laidasta laitaan kuluttujatuotteita, palveluita tai tarjouksia, joita olen itse hyödyntänyt ja todennut tehneeni hyvät kaupat.

Sähkömittari

468x60

Muutin toukokuun alussa ja siinä vaiheessa tulee aina ajankohtaiseksi päivittää sähkösopimus, kun edellisestä määräaikaisesta pääsee irti. Tällä kertaa selvästi edullisin vaihtoehto löytyi SähköMittari.fi avulla.

SähköMittari.fi on 100% suomalainen palvelu, jota kautta jo kymmenet tuhannet ovat kilpailuttaneet sähkösopimuksen.

SähköMittari.fi -palvelun kautta voit helposti löytää parhaan sähkösopimuksen vertaamalla useiden sähköyhtiöiden sähkösopimuksia. Kilpailuttamalla sähkön voit säästä satoja euroja vuodessa.

* Paras sähkösopimus 2 minuutissa
* Vertaa helposti useita sähköyhtiöitä
* Solmi sähkösopimus parissa minuutissa
* Sähkösopimuksen kilpailutus on ilmaista
* Sähkön hinta on laskenut, kannattaa vaihtaa vanha kallis sopimus uuteen

Kilpailuta sähkösopimus tästä linkistä

 

BookBeat

460x60

Kirjojen suoratoistopalveluista on tullut hyvin suosittuja. Koska lukeminen (tai kirjojen kuunteleminen) kannattaa aina, olen itsekin testannut muutamia palvelua, joista BookBeatin tarjonta tuntuu ylivoimaiselta, vaikka testit ovat jääneet kahden viikon ilmaisjakson pituisiksi.

BookBeat on yhdessä yhden Euroopan johtaviin kustantamoihin kuuluvan Bonnierin kanssa kehittänyt palvelun digitaalisille kirjoille. Palvelussa saa rajattomasti e-kirjoja luettavaksi ja äänikirjoja kuunneltavaksi kuukausihinnalla. Tuhansia kirjoja voi lukea tai toistaa suoraan BookBeat sovelluksesta puhelimella ja tabletilla.

Kannattaa kokeilla e- ja äänikirjapalvelua 14 päivää ilmaiseksi. Ilmaisjakson jälkeen palvelu maksaa 16,90€/kk. Ei sitovia määräaikoja. Tilauksen voi lopettaa milloin tahansa, jos palvelu ei hintansa väärti.

 

S-ryhmä

lataus

Someraivoista päätellen S-ryhmän vihreä brändi saa monen huonovointiseksi. Silti yli 2 miljoonaa suomalaista on hankkinut itselleen S-ryhmän vihreän bonuskortin, joten asiakasomistajilla löytynee myös luottamusta.

Kuitenkin moni kuluttaja omaksuu vieläkin Lidlin edullisemmaksi päivittäistavarakaupaksi, vaikka monet tuoreet ruokakorivertailut kertovat S-ryhmän kauppojen halpuutuksen toimivan. Kun halpoihin hintoihin yhdistetään vielä laaja kanta-asiakasohjelma, ei S-ryhmän voittokulkua päivittäistavaramarkkinalla tarvitse ihmetellä.

Henkilökohtaisesti kerään S-bonuksia päivittäistavaraostoksista (Prisma), vakuutuksista (LähiTapiola), puhelinliittymästä (Elisa) ja polttoaineesta (ABC) sekä satunnaisista kuluista, esimerkiksi vaateostokset. Viime vuodelta keräsin bonuksia 399 euron arvosta ostamalla suomen edullisinta ruokaa.

Bonukset on hyvä esimerkki automatisoidusta säästämisestä, jotka voi myöhemmin halutessaan tuhlata vaikka Espanjan aurinkorannikolla.

Norwegian luottokortti

320x50

Luottokorttia pystyy suosittelemaan vain henkilöille, jotka eivät tarvitse kortin korollista luotto-ominaisuutta ja vain, jos kortissa on todella hyvät ehdot. Norwegianin luottokortti on ominaisuuksiltaan ylivertainen:

  • Ilmainen, ei vuosimaksua
  • Ei käteisnostomaksua automaatilla
  • Korotonta maksuaikaa 6kk
  • 1 % CashPoints-pisteitä ostoksistasi 10.000 euroon asti (kalenterivuosittain)
  • 0,5 % CashPoints-pisteitä ostoksistasi 10.000 euron jälkeen
  • 4 % CashPoints-pisteitä Norwegianin LowFare-lentolipuista
  • 10 % CashPoints-pisteitä Norwegianin Flex-lentolipuista
  • Luottoa 10 000 euroon asti
  • Ilmainen matkavakuutus ja lennon peruutussuoja
  • Oma pin- koodi

Hankin itse Norwegianin luottokortin, koska lennän lomalentoni Norwegianilla. Voin kerätä kaikista korttiostoksista cashpoint- bonuksia arviolta 150 – 200 euroa vuodessa. Tämän lisäksi saan jokaisesta lentolipusta vähintään 4% cashpoint- pisteitä.

Luottokortin todellinen vuosikorko on 21,92%, mutta tällä ei merkitystä, koska en ole koskaan maksanut luottokorttien korkoja senttiäkään, enkä suosittele sitä kenellekään. Luottokortti kannattaa hankkia etujen takia, ei luottoa varten.

Tilaa Norwegian luottokortti tästä

Fitnesstukku

Koska harrastan kuntosalitreeniä keskimäärin 4 kertaa viikossa, lisäravinteita tulee käytettyä jonkin verran. En ole koskaan laittanut rahaa ”Total AminoTesto- Workout”- tyyppisiin humpuukituotteisiin, vaan lähinnä ostan halvinta perusproteiinia ja pari kertaa vuodessa kreatiinia.

Pari viikkoa sitten tilasin Fitnesstukusta 5kg Starnutritionin Whey- proteiinia, jota sai tuolloin tarjouksesta 9,90€/kg. Koska Fitnesstukku lähettää yli 49€:n ostokset ilman postikuluja ja kun perusheraa saa alle 10€/kg, niin minusta se oli hyvä tarjous.

Tämä kyseinen tarjous loppui 14.1, mutta tällä hetkellä Fitnesstukulla on yksi tarjous, jonka voisin tarvittaessa hyödyntää. Tarjouksessa on 4kg:n säkki perusheraa, johon saa valita bonustuotteen päälle. Näistä luonnollisesti ottaisin 500g kreatiinia, jonka listahinta on 9,90€/pussi. Tällöin heran kilohinnaksi tulisi kohtuullinen 11,25€/kg + ilmainen toimitus.

 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: